X
/ posjeta: 332
Važna obavijest
16.11.2021. - 31.12.2021.

Poštovani korisnici!

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH od 12.11.2021. koja stupa na snagu 16.11.2021. (Odluka), u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ Križevci uvode se uz dosadašnje i nove mjere koje stupaju na snagu u svim javnim ustanovama od 16. studenoga 2021.

Sukladno tim mjerama za ulazak u prostor Knjižnice obavezno je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, za osobe starije od 16 godina.

U službene prostorije knjižnice mogu ući samo osobe s odgovarajućim dokazom. Molimo vas da prilikom dolaska u Knjižnicu ponesete svoje potvrde koje ćete pokazati na posudbeno-informacijskom pultu.

Za korisnike koji ne posjeduju potvrde nastojimo prilagoditi naše usluge! Pitajte nas, javite nam se i pokušat ćemo zajednički pronaći rješenje!

Svi korisnici (i oni koji ne posjeduju valjane potvrde) mogu koristiti usluge produljenja roka posudbe te narudžbe/rezervacije građe putem elektroničke pošte, mrežne stranice, aplikacije mKnjižnica ili telefonskim putem.

 

Naručivanje građe i produljivanje roka posudbe e-mailom:

Na katalogu knjižnice možete pronaći knjige i provjeriti jesu li posuđene. Popis željenih knjiga (naslov / autor) ili zahtjev za produljenjem posudbe nam pošaljite na email: gkfm.ozo@gmail.com. Knjige ćemo pronaći i (ako su dostupne) javiti vam na email kad ih i kako možete podignuti.

 

Naručivanje građe i produljivanje roka posudbe putem korisničkog profila za registrirane korisnike na mrežnim stranicama Knjižnice

Na mrežnim stranicama Knjižnice registrirani korisnici se mogu prijaviti putem svojeg korisničkog profila, nakon čega mogu odabrane knjige u ekatalogu naručiti/rezervirati.

Također, korisnici mogu vidjeti koje knjige imaju posuđene i produljiti rok posudbe.

 (registrirati se mogu svi članovi koji su kod učlanjenja naveli email)

 

Naručivanje građe i produljivanje roka posudbe telefonom:

Posudbeni odjel 048 682 646 (12)

Bibliobus: 091 1720 987

 

Naručivanje građe i produljivanje roka posudbe putem aplikacije mKnjiznica :

Aplikacija se može preuzeti sa Google Play store-a (za android) te s Apple Store-a (za Apple mobitele). U tražilicu upišite Gradska knjižnica Križevci.

 

Iznimno od pravila Knjižnice, građu za članove Knjižnice koji nemaju potrebnu potvrdu mogu posuditi i članovi obitelji uz predočenje članske iskaznice korisnika, a isto vrijedi i za povrat građe. 

 

Molimo korisnike da se i dalje pridržavaju svih aktualnih mjera za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom koje je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

 

Otvoreni smo za sva vaša pitanja, javite nam se i pokušat ćemo zajednički pronaći rješenje! Email: gkfm.ozo@gmail.com

Molimo Vas za razumijevanje i strpljenje!

Iz foto arhive
Važna obavijest0
 
 


Trg sv. Florijana 14. 48260 KRIŽEVCI
Tel: 048/682-646; 048/270-129;
E-mail: knjiznica-krizevci@kc.t-com.hr, gkfm.ozo@gmail.com
Ljetno radno vrijeme (srpanj - kolovoz): pon, uto: 13-19; sri, čet, pet: 08-14; sub: u srpnju i kolovozu ne radi
Radno vrijeme u ostalim mjesecima: pon, uto: 13-19; sri, čet, pet: 08-16; sub: svaka 1. i 3. u mj. 9-13