X
/ posjeta: 354
Kolibrići na 4D – Druženju Dječjih Dramskih Družina u Novom Marofu
08.05.2019 - 31.05.2019

Kolibrići na 4D – Druženju Dječjih Dramskih Družina u Novom Marofu

Dramsko-scenska družina Kolibrići Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci pozvana je na ovogodišnji 4D „mini festival“ dramskih izričaja za djecu vrtića, osnovne i srednje škole koji drugu godinu za redom organiziraju POU Novi Marof i Dramska družina „DraMa“. Ovogodišnji se susret 4D (Druženje Dječjih Dramskih Družina) održao u srijedu 8. svibnja u Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“, a Kolibrići su nastupili s predstavom Iza prozora koja je svoju premijeru imala u ožujku ove godine u križevačkoj knjižnici. 

Riječ je o predstavi čiji su autori Kolibrići Ignac Ratković i Tea Sekelj, koja govori o socijalnom i duhovnom stanju  mladih ljudi, o siromaštvu i raskoši, o prijateljstvu, o razočaranjima i snovima  jedne gimnazijalke. Odraz je to  današnjeg društva,  površnih moralnih vrijednosti, odnosa među mladima koji „imaju“ i onih koji „nemaju“, obiteljskih problema, odrastanja.

Uz Iganca i Teu u predstavi nastupaju: Hrvoje Jembrek , Ozana Zagorec , Martina Premelč , Filip Sekelj, Marino Hudinec , Iva Hrg, Tin Jembrek. Voditeljica družine je Sanja Marković, a tehničku im podršku pruža Lovro Janeš. Družina djeluje pri Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ Križevci od 2017. godine i do sad je izvela 7 predstava. 

Iz foto arhive
Kolibrići na 4D – Druženju Dječjih Dramskih Družina u Novom Marofu0 Kolibrići na 4D – Druženju Dječjih Dramskih Družina u Novom Marofu1 Kolibrići na 4D – Druženju Dječjih Dramskih Družina u Novom Marofu2 Kolibrići na 4D – Druženju Dječjih Dramskih Družina u Novom Marofu3 Kolibrići na 4D – Druženju Dječjih Dramskih Družina u Novom Marofu4 Kolibrići na 4D – Druženju Dječjih Dramskih Družina u Novom Marofu5
 
 


Trg sv. Florijana 14. 48260 KRIŽEVCI
Tel: 048/682-646; 048/270-129;
E-mail: knjiznica-krizevci@kc.t-com.hr, gkfm.ozo@gmail.com
Radno vrijeme: pon, uto: 13-19; sri, čet, pet: 08-14; sub: ne radi o daljnjeg