X
/ / posjeta: 272
36. godišnja skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja
25.05.2018

Organizator: Društvo knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja

U petak 25. svibnja 2018. u Daruvaru je održana 36. godišnja skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja. Nakon okupljanja, pozdravnih govora i kulturno-umjetničkog programa dodijeljene su ovogodišnje zahvale i nagrade Najknjižničarima. Najknjižničaka ove godine je i naša Križevčanka Nataša Karlovčec, stručna suradnica – školska knjižničaraka u Oš Sokolovac Nagradu su još dobile Romana Horvat iz Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar i Silvija Perić, voditeljica Matične službe u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica. Od srca svima čestitamo! 

Stručni je dio Skupštine predstavio i jubilarni 20. broj Sveska, časopisa Društva, dok je u radnom dijelu izabrana nova predsjednica Društva Silvija Perić. Daruvarska knjižnica ove godine slavi 70 godina od svog osnutka pa im i ovom prilikom čestitamo rođendan. 

Gradsku su knjižnicu „Franjo Marković“ Križevci na Skupštini predstavljali Lovro Janeš, Marjana Janeš-Žulj i Igor Kuzmić s Bibliokombijem, dok su im se od drugih križevačkih knjižničara/ki pridružile kolegice Željka Hrlec i Žaneta Baršić-Schneider. 

Iz foto arhive
36. godišnja skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja0 36. godišnja skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja1 36. godišnja skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja2 36. godišnja skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja3
 
/
 


Trg sv. Florijana 14. 48260 KRIŽEVCI
Tel: 048/682-646; 048/270-129;
E-mail: knjiznica-krizevci@kc.t-com.hr, gkfm.ozo@gmail.com
Radno vrijeme: pon, uto: 13-19; sri, čet, pet: 08-14; sub: svaka 1. u mj. 9-13 h.