X
/ / posjeta: 300
12. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!”
01.07.2017 - 30.08.2017

Organizator: Hrvatsko čitateljsko društvo

Uključite se u 12. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!” kojeg organizira Hrvatsko čitateljsko društvo, a ima za cilj istaknuti važnost te pozitivnu i zabavnu stranu čitanja i pismenosti.

 

Hrvatsko čitateljsko društvo već dvanaestu godinu objavljuje foto natječaj pod nazivom „Smiješak …čitajte!“, čijoj kvaliteti pridonosi već četvrtu godinu podrška Hrvatskog fotosaveza. Natjecati se mogu fotografi amateri bez obzira na dob. U natječaju se može sudjelovati s najviše tri rada koji trebaju prikazivati osobu koja čita. Kriteriji za natječaj obuhvatit će maštovitost i kreativnost fotografskog rada te iskrenost doživljaja autora. Ocjenjivačku komisiju imenovat će organizator natječaja, Hrvatsko čitateljsko društvo koja će od ukupnog broja prijavljenih radova na natječaj odabrati 3 pobjedničke fotografije. Fotografije se šalju u digitalnom obliku na e-mail hcd.hcd@gmail.com

 

Fotografski natječaj otvoren je od 1. srpnja do 25. kolovoza 2017. godine, a pobjednike ćemo proglasiti 8. rujna 2017. na stručnom skupu povodom Međunarodnog dana pismenosti koji je ove godine tematski posvećen digitalnoj pismenosti.

 

Sa željom da vidljivost foto natječaja bude veća ostvarena je putujuća izložba najboljih foto radova zahvaljujući financijskoj potpori Narodne knjižnice „Petar Preradović“ Bjelovar. Izložba od devet nagrađenih radova putuje hrvatskim knjižnicama (Slatina, Bjelovar, Križevci, Split, Daruvar, Zagreb–KGZ, Karlovac) i svaka zainteresirana knjižnica, ustanova, škola ili druga pravna osoba s adekvatnim prostorom može ju dobiti besplatno.

 

--

Hrvatsko čitateljsko društvo // Croatian Reading Association (CroRA)

Trg Eugena Kvaternika 11

43000 Bjelovar

Hrvatska // Croatia

 

Mrežno mjesto: www.hcd.hr

E-bilten HČD-a: http://hcdbilten.wordpress.com/

Iz foto arhive
12. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!”0
Dokumenti
 

Komentari

/ komentiraj


/
 


Trg sv. Florijana 14. 48260 KRIŽEVCI
Tel: 048/682-646; 048/270-129;
E-mail: knjiznica-krizevci@kc.t-com.hr, gkfm.ozo@gmail.com
Radno vrijeme: pon, uto: 13-19; sri, čet, pet: 08-14; sub: svaka 1. u mj. 9-13 h.